Sobre nosaltres

Què ens mou a iMove?

iMove és un servei de traumatologia que neix l’any 2015 de la mà d’un equip de traumatòlegs amb una consolidada trajectòria i un objectiu en ment: unir esforços per crear un servei integral i solucionar qualsevol necessitat traumatològica i ortopèdica.

 • A iMove ens mou la millora de l’autonomia i la qualitat de vida de les persones.
 • Ens mou la creació d’un projecte social i empresarial de referència, amb la mirada posada en la innovació i en el progrés.
 • Ens mou la confiança, l’honestedat, el rigor professional i la qualitat humana de tot l’equip.
 • Ens mou el garantir la màxima qualitat en tots els nostres procesos operatius i per això estem certififcats amb l’ ISO-9001 desde l’any 2019

Compromesos a millorar la teva mobilitat i qualitat de vida

Com a professionals de la salut, som conscients que, per millorar la qualitat de vida de qualsevol dels nostres pacients a través de la mobilitat, fan falta coneixements, eines i compromís assistencial. Per això, resumim la nostra filosofia en 3 grans eixos:

valors_qualitat
Qualitat de servei

Des de l’inici fins a la fi del tractament, acompanyem el pacient de la mà i ens centrem en la seva experiència i recuperació.

valors_excellencia
Excel·lència tècnica

El nostre equip està format per professionals superespecialitzats que resolen tota mena de dolències traumatològiques.

innovacio_mako
Innovació

Oferim nous models d’atenció sanitària sense barreres metge-pacient i som a l’avantguarda tecnològica en el procediment quirúrgic, som el primer centre de Catalunya en utilitzar la tecnologia robòtica MAKO.

Coneix les 5 àrees que integren el Sistema iMove

El nostre equip incorpora més d’una trentena de professionals de la salut i ha dissenyat un sistema d’atenció 360 distribuït en cinc grans àmbits d’actuació: Traumatologia, Fisioteràpia, Esport, Salut i Empresa.

Conèixer el nostre equip
imove_serveis

Tecnologia i benestar en unes instal·lacions renovades

iMove s’integra en el projecte hospitalari de Mi Tres Torres, amb qui compartim objectius estratègics, recursos tecnològics i unitat d’acció. El centre clínic Mi Tres Torres de Barcelona carrer C/ Dr. Roux, 76, disposa de 50 habitacions i l’última tecnologia de diagnòstic per la imatge al servei dels pacients de tot el campus.

 • Àrea de consultes

  Comptem amb 15 despatxos per a consultes i tractaments de pacients.

 • Àrea de diagnòstic per la imatge

  Disposem de sala d’ecografies i radiologia al nostre centre i gaudim de la tecnologia d’imatge de la clínica Mi Tres torres, ressonància i TAC.

 • Àrea quirúrgica i hospitalària

  Disposem de l’àrea quirúrgica i hospitalària de la clínica Mi Tres Torres, que compta amb 6 quiròfans i 3 sales de vigilància intensiva.

 • Àrea de rehabilitació i readaptació

  Disposem de sales de readaptació i de tractaments de fisioteràpia.

Col·laborem per una societat més inclusiva

A més de comprometre’ns amb la salut dels pacients, a iMove col·laborem amb diverses fundacions per garantir l’accés al treball i fomentar la integració de les persones a través de l’esport i els seus valors.

fundacioaura
logo_aura

Fundación AURA
Unim esforços cap a la integració laboral de les persones amb alguna discapacitat intel·lectual i col·laborem amb la Fundació Aura incorporant a l’equip persones amb capacitats diverses com el Marc.

aurafundacio.org

fundacionalex
logo_alex

Fundación ÀLEX
Col·laborem amb la Fundació Àlex per visibilitzar les persones amb altres capacitats i aconseguir que practiquin esport de qualitat, independentment de la seva condició.

fundacionalex.org

fundacioisidreesteve
logo_esteve

Fundació Isidre Esteve
Fomentem l’esport inclusiu a través de la col·laboració que realitzem amb la Fundació Isidre Esteve, que ajuda les persones amb lesions medul·lars i mobilitat reduïda.

fundacioisidreesteve.org

Formem les noves generacions d’especialistes

La Unitat de Mà i Colze dels doctors Jordi Font i Enric Domínguez, ha creat el programa ‘Fellowships’ dirigit a les noves promocions de traumatòlegs que vulguin especialitzar-se. Les persones interessades poden enviar un correu a imove@imovetrauma.com amb el seu CV i una carta de motivació.

nosaltres_fellowships

Mútues col·laboradores

A iMove treballem amb prop d’una vintena de mútues que donen servei assistencial. Tot i això, alguns dels nostres professionals no tenen concert amb mútues mèdiques. En cas que disposis de pòlissa de reemborsament, fes-nos-ho saber.

Finançament adaptat a les teves necessitats

Si ho desitges, pots sol·licitar, sense interessos, el finançament a mida de qualsevol dels tractaments de la clínica.

Saber-ne més