iMove Padel Clinic, el nou servei integral i multidisciplinari per afavorir la pràctica esportiva en esports de raqueta en les millors condicions físiques. Ajudem els esportistes a implantar hàbits esportius saludables i donar una resposta de qualitat sobre possibles lesions esportives.

Després del recent acord de patrocini entre iMove i Artós Sports Club, un club esportiu de referència on practicar pàdel i futbol situat al barri de Sarrià, posem en marxa iMove Padel Clinic.

L’auge d’esports de raqueta com el pàdel incrementa el risc de patir lesions esportives, sobretot en gent de mitjana edat que practica exercici físic sense formació prèvia. Diferents estudis demostren que les lesions més habituals en aquests esports són: el colze de tennista, lesions de menisc, esquinços de turmell o lesions musculars.

El servei d’iMove Padel Clinic integra des de la valoració clínica i el diagnòstic fins al tractament de lesions de l’àmbit de la cirurgia ortopèdica i traumatològica, la fisioteràpia, la readaptació i l’entrenament per a una òptima tornada a l’activitat esportiva, el concepte conegut com a “return to play”.

Comptem amb un equip de professionals altament especialitzats en la prevenció i el tractament específic de les lesions dels jugadors i jugadores de pàdel i esports de raqueta.

A iMove, com a centre referència a Barcelona en traumatologia i medicina de l’esport, posem al abast els tractaments més avançats i innovadors per oferir una experiència individual, personalitzada i diferenciadora perquè jugadors de tots els nivells puguin recuperar-se de la millor manera possible i evitar repetir aquesta lesió en un futur.

És una satisfacció que esportistes d’elit confiïn en els nostres professionals i serveis per ajudar-los a assolir els seus objectius.

Amb iMove, mou-te i fes-ho bé! Mou-te bé!

Si necessites recuperar-te d’una lesió, prevenir-la o millorar el teu rendiment esportiu posa’t en contacte amb el nostre equip.

Contactar