Les nostres instal·lacions

Més de 1000 m² d’instal·lacions confortables al teu servei

Situat dins del Campus Mi Tres Torres i distribuït en dues plantes, l’espai compta amb l’equipament i la tecnologia necessaris per desenvolupar qualsevol classe de tractament. 

Àrea de consultes i tractaments pacients

salaconsulta
Despatxos per a consultes

Disposem de 15 despatxos de consultes, càlids i lluminosos; uns espais pensats per facilitar la comunicació i eliminar les barreres metge-pacient.

Veure galeria
saladecures_
Sala de cures

Àmplia i equipada, aquesta sala està pensada per tractar les lesions o les ferides dels pacients i realitzar-ne un seguiment periòdic fins a la seva plena recuperació.

Àrea de diagnòstic per la imatge

ecografies
Sales d’ecografies

A la sala d’ecografies explorem músculs, lligaments, cartílags i superfícies òssies per a fer el seguiment de lesions o realitzar diagnòstics.

radiodiagnostic_
Sala de radiodiagnòstic

Sala que ens permet realitzar una àmplia varietat d’exàmens radiològics a pacients de qualsevol edat, mida i grau de mobilitat.

tacMTT
Tomografia (TAC)

Amb la tomografia computada, examinem els pacients que poden tenir lesions internes a conseqüència d’accidents o altres traumatismes.

ressonancia
Ressonància

La ressonància magnètica d’última tecnologia de Mi Tres Torres ens ajuda a identificar lesions i a observar amb claredat altres alteracions, com ara la presència d’artrosi.

Àrea quirúrgica i hospitalària

quirofans
Quiròfans

Disposem de 6 quiròfans amb tot l’equipament i instrumentació per a realitzar diferents cirurgies com ara pròtesis de maluc, pròtesis de genoll, artroscòpies, etc.

habitacions
Habitacions individuals

Comptem amb una cinquantena d’habitacions individuals, amb bany i sofà per a l’acompanyant, pensades per a garantir la comoditat del pacient durant l’estada.

habitacio_URMI
Habitacions de vigilància intensiva (URMI)

Disposem d’espais dedicats a cures intensives postquirúrgiques.

Àrea de readaptació i rehabilitació

salafisio
Sales de fisioteràpia

Disposem de sales específiques equipades i pensada per recuperar la funcionalitat i la mobilitat després d’una intervenció, així com per prevenir lesions.

salasport
Sala de readaptació i entrenament

Comptem amb un espai dotat amb els millors materials i tecnologia per a dur a terme amb garanties un procés de readaptació i entrenament personalitzat adaptat a cada pacient, lesió i activitat.

piscina
Piscina

Disposem de les instal·lacions del Royal Club Fitness & Spa, ubicades al Fairmont Hotel Juan Carlos I. Un espai de més de 500 m2 amb instal·lacions esportives prèmium, piscina i espais d’aigua.

ico_parquing
Pàrquing al mateix edifici

Per a la teva comoditat, tens la possibilitat d’aparcar el vehicle al mateix aparcament de l’edifici on se situa la clínica, a Via Augusta, 281, de Barcelona.

Mútues col·laboradores

A iMove treballem amb prop d’una vintena de mútues que donen servei assistencial. Tot i això, alguns dels nostres professionals no tenen concert amb mútues mèdiques. En cas que disposis de pòlissa de reemborsament, fes-nos-ho saber.

Finançament adaptat a les teves necessitats

Si ho desitges, pots sol·licitar, sense interessos, el finançament a mida de qualsevol dels tractaments de la clínica.

Saber-ne més