Actualitat iMove

iMove Salut incorpora el servei de Medicina Integrativa

Acupuntura i Medicina Xinesa seran els primers tractaments inclosos en aquest servei, liderats per Mónica Trabalón, professional amb més de 20 anys d’experiència.

Des iMove Salut volem oferir als nostres pacients un conjunt de serveis que, de manera complementària als que ja s’ofereixen en iMove Trauma, Fisio i Sport, ajudin a la millora de la seva mobilitat.

En aquest sentit, el servei de Medicina Integrativa s’uneix als ja existents en Reumatologia (Dra. Mireia Castell), Tractament de l’Dolor (Dr. Montero i Dr. Oglio), Patologies Neuromusculars (Dra. Povedano) i Nutrició (Mireia Porta).

Els primers tractaments que s’oferiran en Medicina Integrativa seran la Acupuntura i Medicina Xinesa, de la mà de Mónica Trabalón.

La llarga experiència de Mónica Trabalón com a infermera quirúrgica en l’àmbit de la traumatologia i la seva formació en medicina xinesa serveixen per unir esforços i oferir als el pacient l’excel·lència de la medicina integrativa.

El servei està disponible des d’aquest mes de gener els dilluns a la tarda de 16h a 20h i els dijous al matí entre les 9h i les 14h.

Aquests tractaments contribueixen a millorar el dolor i l’estat general dels nostres pacients, especialment per a les següents patologies:

  • Dolor d’origen desconegut, etiologia no filiada, sense proves concloents.
  • Artràlgies i dolor erràtic, sobretot en dones de mitjana edat per desequilibris hormonals.
  • Patologia femoropatel·lar.
  • Dolor lumbar.

Pel que fa a la Medicina Xinesa, sabem que és una medicina ancestral que té per objectiu oferir als l’organisme unes condicions òptimes, unes eines per afavorir la seva autocuració. És a dir, per aconseguir l’equilibri, no només es comprèn el pla físic, no només parla d’òrgans i teixits sinó que es comprèn també el pla emocional.

La Medicina Xinesa engloba diferents tractaments com l’acupuntura, la dietoteràpia energètica i la fitoteràpia.

En una època en què la medicina occidental tendeix a la tan necessària hiper-especialització, és necessari crear un pont, en el qual unir el pensament holístic i integratiu propi d’Orient amb el metòdic i rigorós d’Occident, a fi de que el terapeuta pugui enriquir la seva pràctica amb el millor de tots dos.

Notícies relacionades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vitae fringilla mauris. Nam sed purus tincidunt

Veure més notícies
Cirurgia robòtica MAKO
iMove el primer centre de Catalunya en incorporar la tecnologia MAKO,
la cirurgia protèsica de genoll i maluc assistida per braç robòtic intel·ligent.