Unitats especialitzades en Traumatologia

Diagnostiquem i tractem lesions traumatològiques i t’oferim solucions mèdiques innovadores per acompanyar-te de la mà en el teu procés de millora.

Unitat de mà, colze i microcirurgia

Unitat especialitzada en el diagnòstic i tractament de les patologies de mà i colze. Tractem i curem fractures i inestabilitats de la mà, canell i colze, i som especialistes en la realització d’artroscòpies, cirurgies protèsiques i de preservació articular.

Demanar cita
Unitat d'espatlla

Unitat especialitzada en el diagnòstic i tractament de les patologies d’espatlla. Tractem i curem fractures de cap d’húmer i de clavícula, luxacions d’espatlla i tendinitis, i som especialistes en la realització d’artroscòpies, cirurgies protèsiques i de preservació articular.

Demanar cita
Unitat de peu i turmell

Unitat especialitzada en el diagnòstic i tractament de les patologies de peu i turmell. Tractem i curem patologies que afecten les extremitats inferiors. Realitzem artroscòpies, cirurgies protèsiques i tractem problemes de l’Aquil·les i altres lesions.

Demanar cita
Unitat de genoll

Unitat especialitzada en el diagnòstic i tractament de les patologies de genoll. Tractem patologies des de l’adult jove; lesions lligamentoses tant de l’esport professional com amateur, amb totes les opcions de cirurgia de preservació; i patologies degeneratives amb les tècniques més innovadores de pròtesi de genoll, com la cirurgia robotitzada amb la tecnologia MAKO.

Demanar cita
Unitat de maluc

Unitat especialitzada en el diagnòstic i tractament de les patologies del maluc. Tractem patologies des de l’adult jove, amb totes les opcions de cirurgia de preservació; i patologies degeneratives, amb les tècniques més innovadores de pròtesi de maluc, com la cirurgia robotitzada.

Demanar cita
Unitat de columna

Unitat especialitzada en el diagnòstic i tractament de les patologies de columna. Som especialistes en la realització de cirurgies de columna mínimament invasives i en el tractament i cura de patologies i trastorns del moviment.

Demanar cita

Som traumatòlegs especialistes en l’aparell locomotor

A iMove Traumatologia, diagnostiquem i resolem lesions traumatològiques d’ossos, articulacions, cartílags i lligaments. L’equip d’iMove Traumatologia està format per més d’una vintena de metges especialitzats en la cura i rehabilitació de les diferents articulacions del cos humà.

La nostra especialització, sumada als anys d’experiència, ens permet tractar fractures, luxacions, traumatismes i altres patologies, a més de realitzar cirurgies protèsiques i de preservació articular amb total garantia d’èxit. Estem a l’avantguarda de les innovacions tecnològiques en el procediment quirúrgic, i som el primer centre de Catalunya en utilitzar la tecnologia robòtica MAKO.

Notícies iMove Traumatologia

Veure més notícies