Unitats especialitzades en Sport

A iMove Sport, et preparem perquè, ja siguis professional o amateur, redueixis el risc de patir lesions i mantinguis uns nivells òptims de flexibilitat, força, coordinació i equilibri. A més, si has patit alguna lesió o t’han hagut d’intervenir, et preparem perquè gaudeixis de l’esport com ho feies abans. Amb iMove, mou-te bé!

Disposem d’unitats específiques per al tractament de músculs i tendons i per a la readaptació esportiva. A més a més, els nostres especialistes són referents en diversos equips d’elit.

Nutrició esportiva

En el rendiment esportiu l’alimentació és fonamental. Realitzem estudis de composició corporal i dissenyem pautes nutricionals personalitzades per esportistes professionals, amateurs, equips i clubs esportius.

Demanar cita

T’ajudem a gaudir de l’esport de nou

Professional i amateur, tens a la teva disposició un equip de metges especialistes que t’ajudaran a viure l’esport com sempre, com mai.

Notícies iMove Sport

Veure més notícies

Consulta els bons i les opcions de reemborsament

Els serveis d’iMove Fisio i iMove Sport no tenen concert amb mútues mèdiques. Si tens una pòlissa d’assegurança de salut de lliure elecció de professionals o reemborsament és possible que cobreixi aquest tipus de serveis. Sol·licita’ns la factura de la teva sessió i presenta-la a la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80-90% del cost total).

 

Saber-ne més