Unitats especialitzades en Salut

A iMove Salut hem creat diverses unitats especialitzades perquè et tornis a moure bé. El dolor no volem que t’aturi i, per això, el tractem en tots els seus sentits i manifestacions. Ajudem a millorar la qualitat de vida de pacients amb malalties neuromusculars, reumatisme i altres patologies pròpies de la tercera edat.

Comptem amb un equip d’especialistes en reumatologia, malalties neuromusculars, nutrició i medicina integrativa (acupuntura i medicina xinesa) i disposem de les tècniques i el coneixement per oferir-te els millors tractaments contra el dolor. El nostre objectiu: retornar-te la il·lusió.

Unitat Neuromuscular

Oferim una atenció integral i millorem la qualitat de vida de pacients amb afectacions neuromusculars a través de procediments diagnòstics i terapèutics innovadors.

Demanar cita
Nutrició

Davant d’una intervenció, l’alimentació és fonamental. Dissenyem pautes nutricionals personalitzades per millorar els teus resultats.

Demanar cita
Reumatologia

Prevenim, diagnostiquem i tractem les malalties musculoesquelètiques i autoimmunes sistèmiques i t’oferim els procediments diagnòstic-terapèutics més avançats.

Demanar cita
Unitat del Dolor

Quan el dolor persisteix, més enllà del patiment físic, es converteix en un problema psicosocial. T’oferim els tractaments i les teràpies més avançades contra el dolor.

Demanar cita

Notícies iMove Salut

Veure més notícies