Unitats especialitzades en Fisio

A iMove, el treball conjunt dels fisioterapeutes amb els professionals d’iMove Trauma i iMove Sport ens permet dissenyar programes de rehabilitació personalitzada i fer-te un seguiment per ajudar-te a recuperar després d’una intervenció.

Per fer-ho, comptem amb un equip de fisioterapeutes i et dotem d’eines i recursos perquè tornis a moure’t bé. Així mateix, per a la teva comoditat, comptem amb unes instal·lacions d’alt nivell i, si els necessites, et facilitem els aparells perquè segueixis els tractaments des de casa.

Fisioteràpia domiciliària

Gràcies a la fisioteràpia a domicili, traslladem el servei de fisioteràpia directament a la comoditat de la teva llar i evitem esperes i desplaçaments.

Un equip de fisioterapeutes altament qualificat i especialitzat

iMove Fisio està format per una desena de fisioterapeutes, especialitzats en fisioteràpia d’extremitats superiors, d’extremitats inferiors, de columna i de rehabilitació hospitalària. Comptem també amb un servei de rehabilitació i fisioteràpia a domicili.

Notícies iMove Fisio

Veure més notícies

Consulta els bons i les opcions de reemborsament

Els serveis d’iMove Fisio i iMove Sport no tenen concert amb mútues mèdiques. Si tens una pòlissa d’assegurança de salut de lliure elecció de professionals o reemborsament és possible que cobreixi aquest tipus de serveis. Sol·licita’ns la factura de la teva sessió i presenta-la a la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80-90% del cost total).

 

Saber-ne més