Avís legal

D’acord amb l’establert a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, li comuniquem que el present lloc web és propietat de BCN Medical Trauma slp amb CIF B-66585753.

Pot contactar amb nosaltres en persona a:

Clínica Mi Tres Torres
5a Planta
C/ del Doctor Roux, 76 – 08017 Barcelona (España)

o enviar un correu electrònic a la nostra adreça electrònica imove@imovetrauma.com

Condicions d’ús d’aquest web

L’accés a aquest web implica l’adquisició de la condició d’usuari i l’acceptació de les condicions d’utilització d’aquest web que es detallen a continuació.

Tots els continguts d’aquest web (imatges, sons, textos, arxius, logotips, marques, disseny o codi font o qualsevol altre element) són propietat de d’iMove, i queden protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola. L’accés als continguts d’aquest web no transfereix cap dret sobre aquests.

Queda prohibida la reproducció -excepte per ús privat-, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic o qualsevol altra explotació dels continguts d’aquest web sense el consentiment exprés i per l’escrit del propietari del web. Queden prohibits, a títol merament enunciatiu, els següents comportaments:

La reproducció total o parcial dels continguts del web, en qualsevol format sense indicar-ne la font.

La difusió dels textos publicats en aquest web sense indicar-ne la font.

La utilització o modificació de les marques, dissenys, logotips, formularis o qualsevol altre, de forma íntegra o parcial.

La realització d’enllaços sols és permetrà a la pàgina principal del web, quedant prohibida la realització de pràctiques de framming (visualització il·lícita de continguts seleccionats), deep-linking (ocultació de l’adreça web d’origen), etc. que indueixin a error sobre l’origen dels continguts.

L’establiment d’enllaços en cap moment implicarà relació, col·laboració o cap suport amb iMove. No es permetrà la realització d’un enllaç que, de forma fraudulenta, indueixi o estableixi qualsevol tipus de relació amb iMove.

Queden prohibits els enllaços des de planes difamatòries, pornogràfiques, racistes, xenòfobes, o que ofereixin informació falsa sobre iMove o qualsevol dels seus col·laboradors.

iMove Unitat de Traumatologia revisa i actualitza la informació continguda en aquest web periòdicament, però no garanteix que la informació sigui veraç, actualitzada i no errònia. En conseqüència, no es responsabilitza pels danys ocasionats per les decisions preses d’acord amb la informació o continguts d’aquest web.

L’accés al web és per compte i risc de l’usuari, essent responsabilitat del mateix la utilització dels medis idonis per evitar qualsevol dany o virus.

El present web queda sotmès a l’establert per la legislació espanyola. Els tribunals de Barcelona seran els competents per a resoldre qualsevol conflicte que pugui néixer de la utilització d’aquest web.

Mutuas colaboradoras

En iMove trabajamos con una veintena de mutuas que dan servicio asistencial. Algunos de nuestros profesionales no tienen sus servicios concertados con mutuas médicas. Sin embargo, si dispones de póliza de reembolso, háznoslo saber.

Financiación adaptada a tus necesidades

Si lo deseas, puedes solicitar, sin intereses, la financiación a medida de cualquiera de los tratamientos de la clínica.

Saber más