Blog iMove

El Dr. Jordi Montero publica un llibre sobre les carícies i les emocions des de la neurologia

El nou llibre del Dr. Jordi Montero, “A flor de Piel” ja esta disponible a les llibreries de la ciutat de Barcelona.

El Dr. Jordi Montero és neuròleg i neurofisiòleg clínic. Ha estat professor associat de Neurologia i codirector del Màster Internacional d’Electrodiagnòstic Neurològic a la Universitat de Barcelona, així com responsable dels departaments de Neurofisiologia i Neuromuscular a l’Hospital de Bellvitge. És membre de nombroses societats nacionals i internacionals de les seves especialitats i ha estat anomenat Membre Numerari d’Honor de la Societat Espanyola de Neurologia.

Actualment forma part de l’equip d’iMove Salut, a la Unitat Neuromuscular i la Unitat del Dolor a iMove-Mi Tres Torres, també a Quirón-Dexeus i Olivé Gumà de Barcelona. 

Segons el doctor, “aquest llibre es una visió de les carícies, el contacte físic i les emocions des d´una perspectiva científica, evolutiva i poètica. La meva intención es oferir coneixements neurocientífics actuals, perque siguin accessibles a la resta de persones i professionals”.

Si teniu inquietud per conèixer el funcionament del cervell, en aquest llibre trobareu dades, idees i referències molt útils.

Notícies relacionades

Veure més notícies