iMove, com a centre de referència en traumatologia, el primer centre de Catalunya
en incorporar la tecnologia Mako, la cirurgia protèsica de genoll i maluc
assistida per braç robòtic intel·ligent.

Oferim als nostres pacients la possibilitat de dur a terme la implantació d’una pròtesi de genoll o maluc de manera més personalitzada, precisa i segura que mai gràcies a la cirurgia robòtica i la tecnologia Mako SmartRobotics™.

¿Qué ens permet aquesta tecnologia?

Tenir una major precisió en les intervencions

Gràcies a la planificació pre-operatòria personalitzada en la qual s’obté una imatge en 3D basada en un TAC.

Més seguretat

La tecnología Mako ajuda a executar amb precisió el pla de l’cirurgià, preservant més os i protegint les parts toves de l’articulació.

Minimitzar l’agressió i facilitar la recuperació i el postoperatori

La tecnologia MAKO s’ajusta a nivell mil·limètric amb un marge d’error inferior a tant sols 0,5mm

Disposar de l’última tecnologia

La cirurgia assistida amb braç robòtic porta 15 anys practicant-se fora del nostre país. Existeix l’evidència científica sobre la mateixa en més de 215 articles i estudis. Actualment, s’han dut a terme més de 500.000 cirurgies amb aquesta tecnologia.

Cirurgia de genoll

“Fins ara, aquest tipus d’intervencions els metges les realitzàvem amb una precisió limitada. Amb la tecnologia Mako, posem solució a aquest problema, ja que fem una planificació preoperatòria obtenint una imatge prèvia en tres dimensions a través de la realització d’una prova TAC. La sincronització del TAC amb la valoració del cirurgià intraoperatòria ens permet, juntament amb el braç robòtic MAKO, obtenir la precisió desitjada, sent el cirurgià sempre el responsable de la presa de decisions “, explica el Dr. Joan Leal, responsable de l’àrea protètica de genoll d’iMove.

Guía cirurgia pròtesi genoll

Cirurgia de maluc

Segons el doctor Joan Cabello, membre de la Unitat de maluc “Mako SmartRobotics™ ens permet avaluar l’estructura òssia, l’alineació, l’espai articular i planificar de forma personalitzada la ubicació de l’implant, seleccionar la mida adequada i garantir un nivell més alt de precisió.”

Guía cirurgia pròtesis maluc

Sol·liciteu més informació

Si desitges més informació sobre Mako SmartRobotics™ contacta amb nosaltres

Contactar