ÀREA DEL PACIENT

Abans d’un ingrés,
no et quedis amb dubtes

Sabem que els dies previs a qualsevol intervenció poden sorgir-te dubtes. Per ajudar-te, t’hem preparat un llistat de preguntes i respostes freqüents. Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Com he de preparar-me abans de venir a l'hospital?

Segueix sempre les indicacions del personal sanitari. Durant el període preoperatori, és obligatori estar en dejú des de 6 hores abans de l’operació. Així mateix, evita el consum d’alcohol i tabac durant les 24 hores prèvies a la intervenció. A més a més, és convenient evitar l’ús de maquillatge, esmalt d’ungles, cremes corporals i perfum després de la dutxa i qualsevol mena de producte depilatori.

Pel que fa a l’equipatge necessari durant l’estada a la clínica, et recomanem preparar una bossa de mà amb roba còmoda i un necesser amb els accessoris d’higiene personal. Les habitacions de la clínica són individuals, amb bany interior i sofà – llit per a l’acompanyant.

Què he de fer en arribar a l'hospital?

Un cop arribis al centre, facilita les teves dades al personal de recepció per comprovar les dades d’ingrés abans de dirigir-te a la sala d’Admissions. Un cop allà, es procedirà a l’ingrés. Durant tot el procés estaràs acompanyat per un equip d’infermeria.

D’altra banda, durant el temps que duri l’operació i, a fi de localitzar-los amb facilitat, es recomana als acompanyats que romanguin a l’habitació assignada.

Quina documentació he de portar el dia de l'ingrés?

El dia de l’ingrés has de portar la següent documentació:

  • Document nacional d’identitat (DNI).
  • Estudi preoperatori i, en cas que n’hi hagi, proves complementàries.
  • Autorització i targeta de la companyia asseguradora.
  • Consentiment informat de la Cirurgia.
  • Si estàs prenent medicació, necessitarem saber el nom, la dosi i la freqüència dels medicaments que prens.
Què és el consentiment informat de la Cirurgia?

Es tracta d’un document amb el qual autoritzes per escrit la intervenció, l’anestèsia, la transfusió de sang i qualsevol altre procediment invasiu que en funció de les actuacions proposades pel teu metge.
És la conformitat voluntària i conscient d’un pacient perquè tingui lloc una actuació que afecta la seva salut, després de rebre la informació adequada i d’aclarir tots els dubtes.

Aquest document pot ser revocat en qualsevol moment i en pots sol·licitar una còpia en el moment de l’ingrés.

Què he de fer després de la intervenció?

En funció del tipus d’operació i, després de l’estada a la Unitat de Recuperació, el personal sanitari tramitarà l’alta (si es tracta d’una cirurgia ambulatòria) o et traslladarà a l’habitació que prèviament t’hagin assignat.

Quan rebré l'alta?

Segons el tipus d’intervenció, la teva estada a la clínica pot ser d’un o més dies. En tot cas, en el moment de rebre l’alta, el nostre equip mèdic et facilitarà tota la informació sobre la medicació i els passos a seguir. Caldrà deixar lliure l’habitació abans de les 12 hores del migdia.

En el cas de voler l’alta voluntària, caldrà sol·licitar-ho degudament i signar un document per escrit per lliurar l’informe al departament d’Admissions d’iMove.

Quins altres serveis disposa la clínica?

iMove s’integra en el projecte hospitalari de Mi Tres Torres, ubicat a les instal·lacions centrals del Campus i disposa de cafeteria, habitacions individuals amb bany interior i Internet i Wi-Fi.

Què puc fer en cas que hi ha alguna complicació un cop hagi rebut l'alta?

A iMove disposem d’un servei d’urgències que t’atendrà de manera immediata 7 dies a la setmana, 24 hores al dia. Per qualsevol urgència, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 260 62 02.