iMove Traumatologia, Artroscopia i Cirurgia Barcelona

iMove Sport - Traumatologia de l'esport

L'ESPORT I LA VIDA MODERNA

iMove Sport – Traumatologia esportiva.
Tractament i prevenció de lesions relacionades amb la pràctica esportiva.

La pràctica de l’esport s’ha convertit en la nostra societat no només en una ocupació del temps lliure, sinó també en un mitjà per tenir cura de la salut i mantenir la vitalitat. Això requereix, sense dubtes, d’assessorament, prevenció i d’una atenció adequada.

Valors tan diversos com la passió, la competència, el dinamisme, l’esforç i la superació s’associen a l’esport i el converteixen en un potent element de millora i superació personal.

En iMove volem acompanyar durant tot aquest procés actuant sobre el tractament i la prevenció relacionats amb la pràctica de tot tipus d’esports. Des d’iMove, volem també estar al costat de l’esportista professional amb les seves necessitats específiques i particulars.

La vida d’un esportista professional és curta i requereix d’una ràpida actuació per resoldre problemes puntuals, d’un sol i ràpid procés de recuperació i d’una tasca de prevenció per evitar recaigudes i noves lesions.

L’equip d’especialistes d’iMove Traumatologia posseeix una vasta experiència en el tractament de tot tipus de patologies relacionades amb la pràctica professional al més alt nivell en diverses especialitats esportives.

Al llarg dels últims 20 anys més de 100 esportistes professionals d’elit en la pràctica del motociclisme, futbol, bàsquet, handbol i altres especialitats han passat per les mans dels nostres traumatòlegs.

Lesions esportives més habituals

Lesiones deportivas más habituales

Fractura de mà i colze: motociclisme, tennis, hoquei herba, patins, bàsquet, handbol
Artroscòpia de canell: motociclisme, tennis, hoquei herba, patins
Lesions de genoll (lligaments creuats i /o menisc): atletisme, futbol, tennis, bàsquet, handbol
Lesions d’articulacions de maluc: atletisme
Xoc femoro-acetabular: atletisme, futbol
Lesions de tendons i isquitibials: atletisme, futbol, hoquei herba, bàsquet, handbol
Artrodesi lumbar i cervical: bàsquet, handbol
Inestabilitat de turmell: atletisme, futbol, bàsquet, handbol
Lesions osteocondrals: atletisme, futbol, bàsquet, handbol
Lesions de l’espatlla: futbol, tennis, bàsquet, handbol

Una lesió afecta molt més que ossos o músculs.
Afecta la vida de l'esportista.

Servei integral a l'esportista

3 valors que es conjuguen per donar un servei integral a l’esportista.

La Clínica Mi Tres Torres, a través d’iMove Traumatologia, compta amb un equip de professionals amb sòlida trajectòria, una formació enfocada a diferents àrees i experiència en lesions esportives per donar solució a qualsevol necessitat traumatològica i ortopèdica.

iMove va néixer de la mà d’un projecte renovador de la medicina privada liderat per Gabriel Masfurroll Lacambra, actual president del Consell d’Administració de La meva Tres Torres. Es tracta d’un equip mèdic hiperespecialitzat, on cada professional és expert en alguna part del cos humà dins de l’àmbit de la traumatologia.

Amb esforç, professionalisme i formació permanent, l’equip d’iMove Traumatologia té com a objectiu ser capaç de tenir cura de cada pacient perquè la seva estada i el seu procés transcorri de forma eficient, pel que fa al diagnòstic i tractament de la malaltia i, alhora , entre l’afecte i l’atenció a les seves preocupacions.

3 valores que se conjugan para brindar un servicio integral al deportista

Les nostres instal·lacions

Més de 300 m2 que integren tots els serveis: consultes, quiròfans, hospitalització, urgències, diagnòstic per la imatge i reanimació mèdic-intensiva.

  • 7 quiròfans.

  • 50 habitacions individuals i 3 de vigilància intensiva.

  • Tecnologia avançada per a realitzar pràctiques mínimament invasives.

  • Màxim confort i atenció súper personalitzada.

Intallacions-clinica-Tres-Torres

Unitats mèdiques pels esportistes

Quan el temps es torna clau, garantir una perfecta curació i recuperació de la lesió en un termini mínim és fonamental. Tenir especialistes del màxim nivell ens permet emprendre tots dos objectius.

A Mi Tres Torres, tenim una nova forma d’entendre la medicina privada. No només treballem per cuidar als nostres pacients, sinó per tractar-los com a un dels nostres éssers més estimats.